Fra holdning til handling...

Login

FAQ - Frequently Asked Questions

Miljø.
Er greenway godt for miljøet?
Alle greenway's produkter er produceret med hensyn på miljøet. De er 100% biologisk nedbrydelige og kan komposteres.
De er fri for kemikalier og sviner således ikke vores natur unødigt til.

Etik.
Er det etisk forsvarligt at bruge landbrugsprodukter til industriprodukter?
I en FN rapport blev det for nyligt estimeret, at vi med det nuværende landbrugs areal er i stand til at brødføde 40 milliarder mennesker. Når der alligevel er sult i verden skyldes det udelukkende fattigdom.
Hvis vi i Europa sender vores produkter til lande i form af støtte, hjælper vi måske i første omgang befolkningen over et sult problem, men samtidig skader vi det lokale landbrug, der ikke kan klare den ulige konkurrence med yderligere fattigdom som resultat. Fattigdom kan ikke bekæmpes ved at sende fødevarer, det kan være med til at opretholde liv, men det skaber afhængighed og er med til at fastholde en håbløs situation.

Bæredygtighed
Er der dokumenteret bæredygtighed for greenway’s poser?
Ja alle greenway poser er 100% biologisk nedbrydelige.
Alle produkter er certificerede for komposterbarhed.
Biogranulatet er co2 venligt da det er baseret på etårig vækst. Det co2 som planterne har optaget i år bliver frigivet igen ved kompostering eller forbrænding og således er den del af cyklussen co2 neutral.

Genbrug:
Kan poserne genbruges?
Ja greenway's poser er lavet i en kvalitet der sikrer at de kan bruges igen og igen. Når posen ikke længere er egnet som indkøbspose - bruges den en sidste gang til affald.
Bruges den til komposterbart affald, smides den direkte i kompostbeholderen.
Således kommer værdierne tilbage til naturen.

co2
Er poserne co2 neutrale?
Alle greenway produkterne er produceret under størst mulig hensyn til naturen.
Der bliver brugt etårige vækster så planterne optager den samme mængde co2 som produktet senere afgiver, enten ved kompostering eller ved forbrænding.
Såvel varme som strøm til produktionen kommer fra eget biogasanlæg. Dette anlæg producerer ca. 5 gange så meget strøm som der bruges til produktion. Loick bidrager dermed positivt til co2 balancen.

Kvalitet og design
Kan poserne holde og hvad med udseendet?
Greenway's poser fremstilles i forskellige tykkelser og designs der tilpasses den enkelte opgave. Fælles for dem er den høje kvalitet. Poserne er stærkere end almindelige poser i samme tykkelse. Materialet fremstår som eksklusivt og er meget egnet til tryk - alt sammen ting der er med til at sikre en god kundeoplevelse.

Branding.
Kan greenway være med til at brande dit firma?
Bæredygtighed og hensyn til miljø og co2 er i dag en integreret del af værdigrundlaget i mange danske virksomheder.
Samtidig er stadig flere forbrugere blevet bevidst om hvor vigtigt hensynet til naturen er.
Med en bærepose lavet på basis af majs kan firmaer ,institutioner, kommuner mm. vise omverden at de deler disse værdier, og på en nem og meget synlig måde skilte med og leve op til disse.

DanskNorsk
Ultimate Web