Fra holdning til handling...

Login

Greenway-Denmark byder velkommen

 

Greenway-Denmark forhandler et bredt udvalg af miljøvenlige catering produkter og emballager.

                                                              

Alle produkter er produceret af plantefibre - generelt fra etårige vækster – som for eksempel palmeblade, der før blev nedbrudt i skovbunden, men som nu ”lånes” til borddækning for derefter, at vende tilbage til naturen.

Greenways produkter er certificerede og opfylder kravene til den europæiske standard EN 13432, der omhandler evnen til, at komposteres.

Benyt mulighed for allerede i dag at gå fra.. Holdning til handling… idet vi tilbyder et bredt udvalg af engangsartikler, der ikke kun er CO2 neutrale, men også helt er fri af fossile ressourcer.

 

Som noget nyt har den hippe norske restaurantkæde "Egon" valgt, at bruge produkter fra Greenway. Her betragter man lanceringen af Greenways bioservice som en fuldtræffer ift. kædens koncept om fairness, naturlighed , ærlighed og socialt engagement. De sædvanlige porcelænstallerkener er skiftet ud med palmebladsfade, sådan at borddækningen og stemningen omkring måltidet afspejler restaurantsfilosofien...

 

 

 

...her dækker naturen bordet

 Greenway-Denmark sælger kun til B2B kunder - men er du privat og ønsker at købe i mindre antal - henviser vi til webshoppen - biobab.dk

 


                     2018 News Flyer                                                           2017 Hoved katalog

     

DanskNorsk
Ultimate Web